Churp Churp Me

《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Barang Baru...

loading...
Skang ni saya ade jugak lar mengait time bosan2Tapi buat sikit2 macam tu lar.Time rajin banyak lar mengait, time malas tengok je lar hasil keje tah bila nak siap tu kan...hahaha...Masalah saya tang mengait ni ialah cepat beno putus asa.Mungkin sebab mengambil masa yang agak panjang nak siapkan sesuatu benda tu dan mungkin jugak sebab saiz jarum kait saya yang kecik, jadi lambat lar barang tu nak siap. So saya pon order lar barang baru kat crochet.is.fun tadi. Maybe rabu baru sampai kate tuan kedai.Tak kisah lar sebab tak urgent pon nak gune. Tu pon tak tau lar gune ke tidak benda alah tu kan.Harap2 adelar semangat nak siapkan hasil kerja tu nanti.huhuhu....


Inilah benda yang saya cakapkan tu...Saya suke jarum kait beliau sebab ada saiz giant(bagi yang memang malas nak mengait lama2 macam saya..hahaha...~dont try this by yourself~...).Kalau ade yang berkenan, silalah lawati blog beliau. Klik je atas gambo tu, nanti anda akan diterbangkan ke blog beliau...( ^ _ ^ )

2 Responses to "Barang Baru..."

  1. hehe lepas ni mesti tak putus asa dah, sbb kait guna jarum besar mmg cepat siap!

    thanks ya..insyaAllah esok saya poskan:-)

    ReplyDelete

Popup Set