Churp Churp Me

《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Celoteh sat....tengah bosan ni..

loading...
Emmm...sejak 2 menjak ni saya asik duk usha blog orang je....Melawat blog orang ni, melawat blog orang tu.Best plak tengok hasil tangan diorg yang lawo2 lagi kiut.Bukan nak cilok ideayerk..no...no...no..hahahaha..gurau je.Tujuan saya melawat blog-blog mereka yang terlibat sekadar cuci mate n mencari idea bagaimana diorg ni boleh buat bisnes n tak bekerja(surirumah sepenuh masa) tapi duit sentiasa masuk.Nak tau nape???...sebab saya rase dah bosan bekerja makan gaji.Terasa macam nak buat bisnes sendiri.Tapi saya takut....takut pendapatan tak stabil.Memang itu lar sebenarnye cabaran dalam dunia bisnes kan.Almaklum ler...keje makan gaji sentiasa maintain duit tiap2 bulan.Tapi sampai bile?..nak kate kaye pon tak kaye2 jugak.Emmm...saya pon sebenarnye sedang membuat pembentangan kertas kerja (dalam kepala je..) untuk mulakan bisnes kecik dulu...tak tau lar jalan ke tak kan.Harap2 berjalan lar.Skang ni saya on the way tengah blajo buat baju.hehehehe...Saya cube memperluaskan kemahiran jahitan saya dari buat beg ke seni jahitan yang lain.Wah...semangat tu..Jangan angat2 taik ayam sudaaa...Maybe jugak saya akan buka blog untuk jualan baju satu haru nanti dan jugak bahan-bahan atau peralatan untuk jahitan.Insya Allah....Dan bila saya dah dapat kekuatan untuk berdiri atas bisnes saya sendiri, barulah saya akan berhenti kerja (salah satu cita2 ni dari kecik..hehehe)..Amin...doakan saya ye..( ^ _ ^ )

1 Response to "Celoteh sat....tengah bosan ni.."

Popup Set