Churp Churp Me

《==== KLIK 2X TUTUP PAPARAN INI Button Close

Jahitan Manik...

loading...
Saya bercita-cita nak buat baju raya sendiri & tudung raya sendiri...chewaahh (reti ke tu?...)..So saya jugak bercita-cita nak jahit manik sendiri kat hasil buatan baju n tudung tu nanti.Search punye search kat google saya jumpe lar hasil2 seperti kat bawah ni.Saya pon tak pasti lar hasil kerja siapakah ini.If ter "credit" korang nye gambo sorry lar yerk.Sekadar nak berkongsi je nih.Tengah cari patern yang sesuai untuk baju raya nanti...hehehe...jom layan...















Mengancam kan......korang tengok lar blog beliau untuk tempahan....hehehe

0 Response to "Jahitan Manik..."

Post a Comment

Popup Set